Во Делчево на пригоден начин денеска беше одбележан 11-ти Октомври- Денот на востанието на Македонскиот народ.

За таа цел во организација на општина Делчево и градоначалникот Дарко Шехтански пред споменикот на паднатите борци од НОВ и ПОМ во центарот на градот, беше прочитан пригоден реферат и положени букети со свежо цвеќе од страна на претставници на институции, политички партии, граѓанскио организации и останати граѓани.

ozio_gallery_nano

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна