Околу 20 грла на добиток препуштени сами на себе како преку ден, така и во текот на ноќта, прават вистинска опасност на патот Каменица Кочани.

Опасноста е дотолку полоша заради непреглениот терен и лошите услови на патот. Кравите најчесто може да се забележат кај месноста Драки и во тој дел се препорачува доста внимателно возење.

Загрозени возачи и загрижени граѓани често реагираат до надлежните органи, но до сега нема никаква реакција во насока за решавање на овој секојдневен проблем.

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна