Во среда 16.08.2017 година со почеток во 10.00 часот во мотелот "Мерак" во село Луковица ќе се одржи промотивна почетна прес конференција со која ќе се означи започнувањето на имплементацијата на проектот насловен како „Јас сакам да се вратам".

Главна цел на проектните активности на проектот е „да ги истражи можностите за реинтеграција (повраток) на иселениците" во општините Македонска Каменица, Делчево и Пехчево.

Проектот се реализира од страна на здружението "Надеж" од Македонска Каменица во соработка со НВО "KHAM" од Делчево и "Амброзија" од Пехчево со финансиска поддршка од страна на програмата „Цивика мобилитас" на Швајцарската агенција за обнова и развој,

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна