Веќе традиционално за Велигден во Делчево и оваа година се одржа незаборавна рок забава со Лајфстрим (Lifestream)-локален кавер бенд, во еден од делческите локали. 

Незаборавна забава, проследана со многу весели лица, дружење и незаборавната скара на "ќумур" го одбележаа денешниот ден кој за многумина ќе биде запаметен токму по овој настан.

Во продолжение проследете ја дел од атмосферата која беше присутна на настанот:

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна