Најголемата љубов е онаа која ја буди душата и те тера да се бориш за повеќе.

Oнаа која разгорува оган во срцето, но носи мир во мислите.

Тоа е она што ти ми го подари мене...

И тоа е она за кое ќе можам вечно јас да ти го дарувам тебе...
Денеска Денот на вљубените не ми е од значење...

"Св.Валентин" си ми секој ден!

За многу години "Св. Трифун".

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна