Reevolucionerlogo4
-"Идеалите на Гоце Делчев, чувството и борбата за слобода на неговите современици но и следбеници се доволна потврда за самобитноста и посебноста на нашиот народ во еден историски континуитет кој во денешно време некои странски сили сакаат да ни го избришаат. Сакаат да ни го одземат името, да ја обезличат државата.
Ваквата борба за слобода чиј што предводник беше Гоце Делчев, и денеска продолжува, во современи услови да се води, по демократски пат, со моќта на вистината и говорот на фактите."
Затоа денеска на овој светол јубилеј можам да порачам да престанат сите поделби!...

Целата порака по повод овој значаен јубилеј прочитајте ја на блогот на авторот: Рееволуционер

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна