"Потчинувањето на еден народ започнува со подароци! Богати подароци кои со себе носат скриена порака. Досегашното искуство во историјата на нашиот народ говори за многи "подароци" кои ни се дадени, секогаш придружувани со пропратна скриена агенда, која има за цел да не потчини како народ и држава.


Не би сакал да набројувам надолго и нашироко, само ќе ги спомнам "подароците":......"

 

 

Целиот став во врска со актуелните политички случувања, пренесени на еден специфичен начин може да се прочита на блогот РеЕволуционер.

 

Најчитано: Флеш- Граѓани

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна