Во среда 16.08.2017 година со почеток во 10.00 часот во мотелот "Мерак" во село Луковица ќе се одржи промотивна почетна прес конференција со која ќе се означи започнувањето на имплементацијата на проектот насловен како „Јас сакам да се вратам".

Најчитано: Флеш- Граѓани

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна