Во вторник (07.11.2017 година) во Спомен домот АСНОМ во Делчево со почеток во 11.00 часот ќе се одржи јавен граѓански собир за идентификација на заедничките потреби на граѓаните во општина Делчево.

Цигарите се најлошото нешто  што може да се случи за човечкиот организам, спакувано во парче хартија. 

Покрај тоа што се причинители на голем број здравствени проблеми што се појавуваат кај човечкиот организам, тие се и закана за домашниот и семејниот буџет на секој кој ги пуши.

Се чини дека единствена корист од нивното производство и дистрибуција имаат големите тутунски комбинати и компании што немилосрдно печалат врз човечката мака. За да биде вистината до крај доследна, придобивка од пушењето цигари имаат и фармацевтските компании и здравствените установи.

На видеото во продолжение може да погледнете што прават цигарите за дел од вашите витални телесни органи.

Престанете со пушењето!

Најчитано: Флеш- Граѓани

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна