Сума:

Во ерата на моментална интернет поврзаност преку различните социјални мрежи кои ни стојат на располагање, вистински предизвик е да ја направите најдобрата фотографија со која ќе се претставите себеси пред вашата поширока интернет публика и пријатели.

Разликата помеѓу добрата фотографија полна со грациозност која треба да го постигне посакуваниот ефект и неупотребливата фотографија е во деталите.

Во продолжение во откриваме дел од нив.

Најчитано: Флеш- Актуелни вести

loading...
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?


Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна