Сума:

Убави луѓе: Дистописки анимиран филм што ќе ве замисли и ќе ви ги отвори очите!

Овој краток, но моќен анимиран филм истражува многу значајни теми како што се индивидуалноста, детската невиност и перењето на мозокот што го вршат масовните медиуми. Што значи да се биде убав? Дали светот се дели на убави и грди луѓе? Погледнете го следново видео што несомнено ќе ви ги отвори очите… 

Најчитано: Флеш- Актуелни вести

loading...
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?

 


 

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна