Сума:
loading...

Семејните игри се огромно поле за заработка на создавачите на видео игри, так што секоја година има најава за повеќе од стотици игри кои што ветуваат незаборавно изкуство за децата за кои нивните родители со задоволство ќе платат. 

Но во овој бескорпулозен свет на трка за профит сепак се ќини дека пазарот го освојуваат игри кои што освен визуелизација имаат да понудат и нешто многу  повеќе. А тоа е натпреварувачки дух за целото семејство заедно кое без никаков пардон ќе седне да одигра некоја игра во нивниот дом.

Во продолжение Ви ги пренесуваме најзначајните семејни игри за различни платформи на поддршка за 2017 година.

23.Knack 2 (PS4)

24.Sea of Thieves (Xbox One, PC)

21.Lego Dimensions (PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U)

20.Arms (Switch)

19.Lego City Undercover (PS4, Xbox One, Switch)

18.Super Mario Odyssey (Switch)

17.Mario Kart 8 Deluxe(Switch)

16.Skylanders 2017 (PS4, Xbox One, Wii U, PS3, Xbox 360, Switch)

15.Gran Turismo Sport (PS4, PSVR)

14.Spider-Man (PS4)

13.The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U, Switch)

12.Light Seekers (iOS, Android)

11.Portal Knights (PC)

10.Fire Emblem Heroes (iOS)

9.Animal Crossing (iOS)

8.Alto’s Odyssey (Android iOS)

7.Yonder: The Cloud Catcher Chronicles (PS4 and PC)

6.Football Manager Touch

5.Halo Wars 2 (Xbox One, Windows)

4.Yooka-Laylee (Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC)

3.Splatoon 2 (Nintendo Switch)

2.RiME (Nintendo Switch, Windows PC, Xbox One, PlayStation 4)

1.LEGO Worlds (PS4, Xbox One, PC)

>асд

За авторот на оваа статија:
Super Admin
Author: Super AdminWebsite: http://www.reevolucioner.blogspot.comEmail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Сопственик на порталот, администратор, развој на концепт, дизајнер, фотограф, автор на текстови.
Краток опис:
Катализатор за успешна реакција на котелот наречен современие.
Други најнови статии од авторот:

Наши пријатели

loading...
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна