Во вторник (07.11.2017 година) во Спомен домот АСНОМ во Делчево со почеток во 11.00 часот ќе се одржи јавен граѓански собир за идентификација на заедничките потреби на граѓаните во општина Делчево.

style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-8204345945713408"
data-ad-slot="6301867552">

 Целиот процес - четири граѓански собири ќе биде фацилитиран од Талија Петреска. Оваа активност е дел од проектот „Здружени сили за заеднички интереси“, имплементиран од ЦОСВ - Прилеп во партнерство со ЦГИ - Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од ЕУ, стои во официјалната најава за настанот на фејсбук.

 

Најчитано: Флеш- Актуелни вести

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна