Сума:

Картите се поделени, коцките само што не се фрлени, влогот е голем и коцкарите се на потег.

Наша карикатура на неделата:

Најчитано: Флеш- Актуелни вести

loading...
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?


Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна