Бев на одмор во Грција од патриотски причини. Сакав да им покажам на Грците дека на Егејско море се чуствувам свој на своето.

Миле Ѓорѓијоски

Денеска заврши асфалтирањето на дел од улицата "Кеј на Брагалница" во населбата 3-ти реон во Делчево.

Деновиве започнаа главните изведбени работи за реконструкција на дел од улица "Кеј на Брегалница" во населбата 3-ти реон во Делчево.

Најчитано: Флеш- Актуелни вести

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна