56 години од своето постоење денес одбележа СОУ “Методи Митевски Брицо“ од Делчево. Од гимназијата низ годините наназад излегоа голем број на квалитетен образовен кадар кој посебно ги прави горди професорите кои над 20 години работат на воздигнување на воспитно-образовниот процес во делчевската гимназија.

Со засадување на пролетни цвеќиња и украсни орнаменти, делови од централното градско подрачје во Делчево деновиве добија нова урбана димензија.

Најчитано: Флеш- Актуелни вести

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна