Живи споменици на нашиот народ во заедништвото со Бога: Цркви во Делчево

Црквата Св. Никола се наоѓа во централното подрачје на село Вирче чие дворно место е уредено и прилагодено за извршување на разни свечености и религиозни обреди на жителите од ова село.

 

 

 

Што да се погледне во Делчево?

loading...

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна