За пристигање во Делчево посетителите можат да го искористат јавниот сообраќаен транспорт на патници кој што го вршат повеќе приватни компании. Јавниот транспорт на патници кон општина Делчево се врши преку

-Национални транспортни линии

Скопје-Велес-Штип-Кочани-Македонска Каменица-Делчево-Пехчево-Берово

-Меѓународни транспортни линии:

Делчево-Благоевград-Софија.

На територијата на Општина Делчево превозот на патници се извршува со користење на патниот сообраќај.

За извршување на јавниот превоз на патници се користат следните видови на превоз:

1.Авто-такси превоз на патници со повеќе приватни компании;

2.Општински линиски превоз на патници;

3.Посебен линиски превоз

Авто-такси превозот на подрачјето на општина Делчево се извршува со лиценцирани авто-такси превозници.

Инфо за посетители

loading...

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна