"Ако сакаш да живееш, или ќе бидеш Грк или ќе умреш"- сведоштво на Егејка во Канада
"Патот на смртта" има и свој здравствен оддел: Третман за камен во бубрези!
"Педро ќе виси"-заклучок на професорот Цуцуловски
Бактерии и вируси што навистина можете да ги „закачите“ од тоалетите
Другата страна на протестите во Грција за името Македонија
Заврши нашата мала анкета за Законот за двојазичност, еве ги резултатите
Здружение "Регионален центар за застапување" Делчево
Интервјуто на Жаре со Кили е добро но ова е подобро!
Иселеници од Делчево и цела Македонија на мирен собир во Словенија ќе порачаат "Ние сме Македонија"
Историја на Делчево 2009-2017 година: Видео-Егзирцир на батаљонот за почести на АРМ во Делчево
Културно-Уметничко друштво "Гоце Делчев"-Делчево
Македонски интелектуалци од "Македонски Манифест": -Не го сакаме НАТО
Македонските интелектуалци против ултиматумот за промена на уставното име на државата
Македонците и Словенците на заеднички собир порачаа: Не за преговори за името Македонија
Моќно кратко видео од протестот на Македонците во Франфурт
Објавен промотивниот трејлер за филмот "Коливо" на режисерот од Делчево Андреј Илиев
Пикле од Делчево има нешто да му порача на светот (+18)
Пригодна карикатура од Австрија за нашето секојдневие
Сопругата на рокерот Бени Шакири со потресен статус за безнадежноста во која се наоѓа државата
Срушени куќи претворени во ремек-дела: Ова индонезиско село во боите на виножитото ќе ве воодушеви
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна