Почитувани пријатели. 
За нецели две недели активност нашата интернет страница Дестинација Делчево постигна завидни резултати на посетеност.
Секако оптимизмот е на наша страна и очекуваме зголемување на довербата и понатаму.
Проектирани се да се воведат нови рубрики и содржини на самиот сајт.
Планирано е зголемување на авторскиот тим кој ќе работи на објавување на содржини на самиот сајт.
Едно скалило, па друго...
По ред...
Би сакал во оваа прилика да ви порачам да ги посетите и нашите инсталации низ социјалните мрежи
https://www.facebook.com/DestinationDelcevo
https://twitter.com/delcevci
https://www.youtube.com/channel/UC89cYBOVlGZ4wRqZwU5AiDQ
https://www.pinterest.com/delcevci
https://plus.google.com/…/11297086024…/112970860248759149570
https://www.flickr.com/photos/destinationdelcevo/albums
http://www.instagram.com/destinationdelcevo/
каде има различни содржини кои би можеле да го пленат вашето ценето внимание.
И сето тоа со една цел: Презентација на Делчево и регионот околу во нивното вистинско светло-најубавото!

Наш блог

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна