Ви се допаѓа тоа што го гледате?

Интернет страницата "Дестинација Делчево" е проект кој се финансира и работи врз принципи на самоодржливост.

ДОНИРАЈ ЗА НАША ОДРЖЛИВОСТ ПРЕКУ PAYPAL.COM 

РЕКЛАМИРАЈ СЕ НА НАШАТА ИНТЕРНЕТ СТРАНА


Наскоро и воспоставување на нова програма:

СТАНИ НАШ СОРАБОТНИК 

 

 

Довербата на нашите корисници е приоритет број 1 во нашето работење.

Подржете ја нашата работа: кликнете like, follow, subscribe и следете не на нашите инсталации на социјалните мрежи. Оценете ја нашата работа со вашиот драгоцен коментар.

 facebook logo       twitter logo      google plus      pinterest logo         flickr logo    instagram logo

Наш блог

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна