Сопственик на интернет порталот Дестинација Делчево е

Друштво за произвотство, трговија и услуги

АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ Град Делчево
Ул. [Маршал Тито]  бр.[ 79 ]
2320 Делчево
Република Македонија

Телефон: 00 389 (0)79 329 300

Поштенско сандаче: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

АВТОРСКИ ПРАВА

1. Сите авторски права на интернет страницата "Дестинација Делчево" [www.destinationdelcevo.mk] се задржани од страна на нејзиниот сопственик.

2.Сите содржини на интернет страната "Дестинација Делчево" се наменети за лични, некомерцијални и единствено информативни цели од страна на посетителите и корисниците на истата.

3. Се забранува секакво копирање, дистрибуирање или продажба на содржините кои се објавени на интернет страницата "Дестинација Делчево" од страна на било кој поединец (физичко или правно лице).

4. Се забранува секакво превземање на содржините од интернет страницата "Дестинација Делчево", нивно адаптирање или пласирање во јавност без претходен писмен договор со сопственикот на оваа интернет страница. 

Секое неовластено превземање и објавување на содржина, видео, текст или фотографија од веб порталот, ќе Ве чини 20.000 денари (дваесет илјади денари) без пресметан ДДВ, на име на Авторски права за секоја неовластена објава на содржина, видео, текст или фотографија, во сопственост на сопственикот погоре.

5.Споделување на содржините од интернет страницата "Дестинација Делчево" е единствено можно директно преку овозможените функционални копчиња на порталот за споделување на Фејсбук, Твитер, и Пинтерест под секој објавен материјал посебно.

Секакво прекршување на овие одредби подлежи на законска одговорност од сторителот/ите на ваквите прекршувања.

За било каков спор за прекршување на овие одрдби надлежен за одлучување е Основниот суд во Делчево.


ПРИВАТНОСТ НА НАШИТЕ КОРИСНИЦИ

1.Дестинација Делчево [www.destinationdelcevo.mk] ....... (Наскоро ќе биде објавена нашата политика за приватност)


КОЛАЧИЊА (Cookies)

(Наскоро ќе биде објавена листата на информации кои нашиот сервер ги прибира од корисниците)

Наш блог

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна